Juvederm

Fillere brukes til å fylle opp rynker og fine linjer. Les mer om de mest brukte fillerne under.

Juvederm

Fillere brukes til å fylle opp rynker og fine linjer. Les mer om de mest brukte fillerne under. Fillere er blitt kalt “liquid facelifts”, da de kan gi mange av de samme effektene uten kirurgi. Behandling med fillere må gjentas for å opprettholde resultatet. Fillere kan kombineres med annen behandling, blant annet botox mot rynker.

BEHANDLING AV

Hva er Juvederm?
133651-300x250_v5Juvederm er en gele med glatt konsistens som består av hyaluronsyre – et stoff som finnes naturlig i huden og som gir huden volum og fuktighet. Ved å injisere gelen i huden gjenoppretter vi hudens volum, sletter ansiktsrynker og folder og gjenvinner leppenes utseende. Fordelen med Juverderm er at den har en glatt konsistens som lett flyter inn i huden og gir et glatt, naturlig utseende og følelse. De fleste andre fillere har en granulatkonsistens, så de kan kjennes kornete.

Hyaluronsyre
Hyaluronsyre er et naturlig stoff som finnes i  kroppen naturlig. Ved filler behandling blir hyaluronsyre injisert inn i rynkene for å fylle de opp. Hyaluronsyre lages som en gel av ikke-animalsk virkestoff. Denne gelen sprøytes inn i huden med svært tynne nåler. Eksempler på typiske områder som behandles er rynker mellom og på siden av øynene, rynker rundt munn, dypere linjer fra nesen (nasolabial fure) og munnvikene. Behandlingen gir umiddelbare resultater. Det er flere ulike hyaluronsyre fillere: Restylane, Perlane, Juvederm, Stylage, Revanesse, Esthelis og Elevess.

Kan man kombinere Juvederm med annen behandling?
Juvederm kombineres ofte med Botox. Dette forlenger varigheten av behandlingen, og gir et svært pent resultat. Vi anbefaler også vår medisinske hudkremserie for å bedre hudstrukturen. Juvederm injiseres inn i rynkene, eller med såkalt mesoterapi teknikk.

Behandlingen tilbys i Trondheim ved Dr. Rørdams Klinikk

Linker
http://www.juvederm.com/Views/
http://www.oslohudlegesenter.no/behandlinger-kosmetisk-behandling-juvederm.html