Radiesse

Radiesse

Radiesse er en ny filler som varer lengre og gir et naturlig resultat som varer opptil 18 mnd. I undersøkelser fra USA har produktet kommet på første plass som “filler of choice” pga den naturlige og langvarige effekten.

Hvordan fungerer Radiesse?
Sunn ung hud inneholder mye kollagen som gir volum, fleksibilitet og styrke. Som en del av aldringsprosessen, brytes ditt naturlige kollagen ned, og gir redusert volum og elastisitet. Dette tap av elastisitet og volum resulterer i rynker, linjer i ansiktet og huden slapphet som stjeler huden av sitt ungdommelige utseende.Den ideelle måten å oppnå rynkereduksjon er ved å fylle tapt volum. Radiesse ®  filler, gir deg tilbake ditt egen naturlige kollagen for å glatte ut tegn på aldring. Det er fordi Radiesse filler har en unik sammensetning som stimulerer kollagenese – produksjon av ny kollagen – som resulterer i økt volum for naturlige rynkekorreksjon som kan vare et år eller mer for mange pasienter.

Hva er fordelen med Radiesse?

  • Stimulerer kroppens egen naturlige kollagen produksjon
  • Gir umiddelbar effekt på rynker og volum
  • Resultater som kan vare et år eller lengre for mange pasienter
  • Nå FDA godkjent for å øke pasientens komfort med å tilsette lokalbedøvelse
  • Med bare en sprøyte, kan mange pasienter få langvarig ungdommelig resultater.

Behandling med Radiesse som filler er enkel, rask, komfortabel og praktisk, med umiddelbart synlige resultater som varer. Flere og flere oppdager at det er et naturlig valg for å opprettholde et mer ungdommelig utseende.

Hvem produserer Radiesse?
Produktet er godkjent i USA av FDA som har de strengeste kravene for å godkjenne nye kosmetiske behandlinger, og er lansert i Norge av Orion Pharma.