Restylane

Restylane

Restylane er en av de mest brukt fillerne. Fillere brukes til å fylle opp rynker og fine linjer. Les mer om de mest brukte fillerne under. Fillere er blitt kalt “liquid facelifts”, da de kan gi mange av de samme effektene uten kirurgi. Behandling med fillere må gjentas for å opprettholde resultatet. Fillere kan kombineres med annen behandling, blant annet botox mot rynker

BEHANDLING AV

  • Rynker
  • Fremheve leppekanten og gi fyldige lepper

Hva er Restylane?
Restylane er en kunstig fremstilt gele bestående av ikke-animalsk hyaluronsyre. Denne gelen sprøytes inn i huden med svært tynne nåler.  Hyaluronsyre er en viktig byggestein i hud og vev. Restylane brukes til å fylle ut rynker og for å forbedre utseende av leppene. Eksempler på typiske områder som behandles er rynker mellom og på siden av øynene, rynker rundt munn, dypere linjer fra nesen(nasolabial fure) og munnvikene. Behandlingen gir umiddelbare resultater. Restylane kommer i ulike varianter avhengig av hva vi behandler.

Hvor lenge kan man se effekt av behandlingen? 
Effekten av behandling vil være 4-12 måneder. De fleste
behandles 2 ganger i  året. Det er avgjørende at Restylane settes
riktig for å få et godt resultat. Den vanligste feilen er at Restylane
settes for dypt i underhuden. Behanding gjøres av lege / hudlege.

Finnes det bivirkninger av restylane

Behandling med Restylane gir sjelden bivirkninger, og regnes i dag som ufarlig. Forventede bivirkningene etter injeksjonsbehandling er en viss grad av rødhet, ømhet, hevelse, kløe og/eller blåmerker. Dette går over i løpet av få dager. Ved behandling av leppene kan man være hoven noe lengre.

Kan alle behandles med restylane
Vi behandler av prinsipp ikke gravide og ammende. Du bør heller ikke benytte blodfortynnende medikamenter eller ha aktiv hudsykdom i området. Vi anbefaler ikke Restylane hvis du har en bindevevssykdom.

Kan man kombinere Restylane med annen behandling? 
Restylane kombineres ofte med Botox. Dette forlenger varigheten av behandlingen, og gir et svært pent resultat. Vi anbefaler også vår medisinske hudkremserie for å bedre hudstrukturen. Restylane injiseres inn i rynkene, eller med såkalt mesoterapi teknikk.

Mer om hyaluronsyre
Hyaluronsyre er et naturlig stoff som finnes i  kroppen naturlig. Ved filler behandling blir hyaluronsyre injisert inn i rynkene for å fylle de opp av lege og hudlege. Hyaluronsyre lages som en gel av ikke-animalsk virkestoff. Denne gelen sprøytes inn i huden med svært tynne nåler. Eksempler på typiske områder som behandles er rynker mellom og på siden av øynene, rynker rundt munn, dypere linjer fra nesen (nasolabial fure) og munnvikene. Behandlingen gir umiddelbare resultater. Det er flere ulike hyaluronsyre fillere: Restylane, Perlane, Juvederm, Stylage, Revanesse, Esthelis og Elevess.

Hvor tilbys behandlingen?
Behandlingen tilbys av Dr. Rørdam i Trondheim, og private klinikker i oslo.

Linker/bilder
http://www.restylane.com/Restylane.aspx?id=13979
http://www.restylane.com/Templates/Page.aspx?id=13960
http://www.oslohudlegesenter.no/behandlinger-kosmetisk-behandling-restylane.html