Laser mot blodårer

Etharums ser quidem rerum facilis dolores nemis omnis fugats vitaes nemo minima rerums unsers sadips amets.

Laser mot blodårer

Vi benytter de mest avanserte laseren som er tilgjengelig, Candela Vbeam karlaser og Sciton BBL.

BEHANDLING AV

Synlige blodkar i ansiktet og på kroppen
Rødhet i kinn
Couperose (Rosacea)
Røde opphøyde arr
Røde strekkmerker
Fødselsmerker (Hemangiomer, nevus flammus, portvinsflekk)
Røde prikker i huden (Cherry angiomer)
Stjernemerker (Spider naevi)
Rødhet og synlige blodkar på halsen (Poikiloderma)

Hva er en karlaser?

 

En fargelaser sender ut et sterkt lys med høy energi inn i den øvre delen av huden. Energien blir tatt opp av de røde blodcellene. Det fører til varmeutvikling som fjerner overfladiske synlige blodårer. Behandlingen utføres av lege / hudlege og det er ikke behov for noen bedøvelse.

Hvor mange behandlinger med karlaser er nødvendig?

 

Antall behandlinger vil avhenge av hvor dypt forandringene sitter i huden. Vanlig rød hud kan bli godt avbleket etter 1-2 behandlinger. Rosacea krever som regel 2-4 behandlinger. Fødselsmerker kan kreve flere. Vi anbefaler at man behandles med 6 ukers mellomrom.
Laser mot blodårer

Er det noen bivirkninger av karlaser

Fargelaserbehandling er svært trygt, og bivirkninger er sjeldne utført av lege / hudlege. De fleste opplever ikke behandlingen som smertefull. Det er vanlig å oppleve kortvarig lett svie i huden etter behandlingen. Rødhet og hevelse er også vanlig i behandlingsområdet. Dette går over i løpet av få dager. Det er mulig å gå tilbake til jobb etter behandlingen. Man kan dekke over rødheten med sminke om ønskelig. For visse hudforandringer gir vi laserbehandling med høyere energi enn vanlig for å oppnå et best mulig resultat. Du vil bli informert om dette på forhånd, og man vil få et ”blåmerke” i huden som varer i 1-2 uker.

Hvor tilbys behandlingen?

Behandlingen tilbys hos Dr. Rørdam i Trondheim.