PhotoFacial BBL

PhotoFacial BBL

shutterstock_257654764Vi bruker Sciton’s BBL for behandling av blodkar, pigmentflekker og stimulere kollagen produksjonen. BBL Fotofacial er en ny, ikke-invasiv tilnærming til hudfornyelse. Prosedyren har fordelen av å forbedre hudens tone og overflate defekter knyttet til aldring og solskade. Denne prosedyren er ideelt for noen del av ansikt, hals, bryst og hender med hud rødhet, telangiectasia (små “edderkopp” årer) eller brune flekker. Det er også godt kjent som en IPL eller FotoFacial behandling. Denne laseren fungerer også bra for pasienter som har Rosacea. Rosacea er en hud tilstand som etterlater folk med rødhet/flushing i ansiktet som kommer fra utvidede blodkar.

 

Hva er PhotoFacial BBL?
Ved en PhotoFacial (fotofacial) behandling med BBL vil man redusere rødhet, pigmentflekker og forbedre fine rynker. Teknikken er utviklet at hudlegen Patrick Bitter Jr, M.D. som jobber som hudlege i Beverly Hills. BBL er Sciton’s varemerke på IPL (intense pulsed light) behandling. Sciton er USA’s ledende leverandør av lasere.Pga kraftig innebygget kjøling er det lite ubehag med behandlingen. Etter behandlingen kan man ha litt rødhet i noen dager samt litt svak hevelse.

Mer om BBL behandling

Fjerner og reduserer pigmentflekker, samt forebygger dannelsen av nye pigmentflekker.
Fjerner og reduserer små kar, rødme og rosacea.
Demper røde arr.
Stimulerer produksjon av kollagen i huden.
Motvirker og behandler fine linjer og rynker

Dette gir synlige hudforbedringer, minsker pigmentflekker, fregner, solskader, rosacea, grove porer m.m. Huden din vil se yngre ut med en jevnere tone og struktur. Vi anbefaler deg 4 til 6 behandlinger av hele ansiktet med 2-4 ukers mellomrom for optimalt resultat.

En behandling av hele ansiktet med BBL gir deg hudfornyelse, forebygger utvikling av pigment og fjerner /demper pigmentflekker og kar. Det kan være nok med en behandling, dersom målet er å fjerne en pigmentflekk eller ett kar. Vanlige behandlingsområder er ansikt, hals, bryst og hender.

Hva skjer etter behandlingen?
Du kan ta opp igjen arbeid umiddelbart etter behandlingen, det er minimal restitusjonstid. Huden kan oppleves som litt solbrent og man kan bli litt hoven rundt øynene. Pigmentflekker blir mer synlige i to uker etter behandling før de blir borte.

Du må ikke ha solet deg 4 til 6 uker før en behandling, fordi man ikke kan være solbrun når man skal gjøre en BBL-behandling. Du bør heller ikke bruke self-tan/spray-tan.

Vær oppmerksom på at IPL maskiner som brukes ved andre klinikker som ikke har innbygget kjøling medfører mer ubehag og høyere risiko for bivirkninger.

Hvor utføres behandlingen?
Behandlingen utføres ved Dr. Rørdam’s Klinikk i Trondheim