Laser mot rynker

Lasere er utmerket for å forbedre huden som spenner fra minimalt invasive prosedyrer med liten eller ingen
nedetid til aggressive skin resurfacing for sterkt solskadet hud.

Laser mot rynker

Lasere er utmerket for å forbedre huden som spenner fra minimalt invasive prosedyrer med liten eller ingen nedetid til aggressive skin resurfacing for sterkt solskadet hud. Valget av fremgangsmåte og laser er avhengig av dine mål og hvordan det matcher hva som kan oppnås med ulike lasere. Vi vil hjelpe med å avgjøre hvilke behandlinger som er best for deg. De fleste av våre pasienter opplever at Sciton laser kan hjelpe behandle de fleste, men den mest rynkete hud trenger flere behandlinger og tilleggsbehandlinger som Restylane og fillere.

Hva er fraksjonert laser cheap baseball jerseys mot rynker
eC02 og Pro-Fractional er en effektiv men snill form for laserbehandling av hud med moderate aldersforandringer. Laserbehandling egner seg godt til fine linjer, mindre rynker, porer og eventuelt pigmentflekker. eC02 og Pro-Fractional er en nyvinning innen fraksjonert laserbehandling med kortnedetid. Den gir gode resultater etter kun én behandling.

shutterstock_1507095
Fraksjonert laserbehandling egner seg for deg hvis du
  • har en travel livsstil uten anledning til å være borte fra jobben for lenge
  • ønsker merkbare resultater etter en behandling
  • ønsker å behandle fine linjer, mindre rynker, porer og evt pigmentflekker
  • vil ha et resultat som varer i mange år, gitt adekvat solbeskyttelse
  • Har solskadet hud

Smertefri behandling

Behandlingen gjøres i lokalbedøvelse, og samtidig luftkjøling. Laserstrålene treffer huden kun punktvis, og på en avansert måte som gir kontrollert oppvarming av huden. Man lar broer av hud stå ubehandlet slik at tilhelingen skjer raskere.

Effekt av fraksjonert laserbehandling

  • Rynker og fine linjer reduseres
  • Dypere linjer gjøres mykere
  • Solskade og forstadier til hudkreft kan reduseres
  • Huden fornyes, det dannes nytt kollagen. Denne siste prosessen skjer til dels gradvis i  en lengre periode etter behandlingen, faktisk helt opp til seks måneder.

Man kan gå på jobben etter -5-6 dager.Vi har moderne lasere til behandling av rynker i ansikt, hals, bryst og hender. Vår lege / hudlege benytter eC02 laser fra Lutronic og Pro-Fractional laser fra Sciton.

Behandlingen tilbys ved Dr. Rørdams Klinikk i Trondheim

Rynker er en naturlig wholesale nba jerseys del av aldring. Viktigste faktorer for dannelse av rynker er alder, eksponering for ultrafiolett bestråling og arv. Flere ulike alternativer finnes som rynkebehandling.

Rynkereduksjon kan oppnås ved

Linker
http://www.oslohudlegesenter.no/behandlinger-laserbehandling–laser-mot-rynker.html

APPOINTMENT